[Mikrotik] -55db but can't pass serious traffic

Martín Ruiz Ibersystems martinruiz at ibersystems.es
Mon Jan 7 16:36:21 CST 2013


Use spectrum analyzer included in N radios to see whats the problem.

Martín Ruiz
Director técnico
902 909 858 - 669379521
www.ibersystems.es

El 07/01/2013, a las 23:07, "Troy Settle" <tsettle at thewiredroad.net> escribió:

> All,
> 
> 
> 
> I have a RB711UA-2HnD (one of several actually) that's giving me a fit.
> Client radios (G and N) can connect with signals between -55 and -60 (both
> chains, both directions), but the rate comes in at 1Mbit/s.  With a little
> traffic (pings), the rate will go up to 5.5, 6, or 6.5Mbit/s, it even hit 9
> and 11Mbit/s for a while.  Pinging with larger packets (500 bytes) at
> shorter intervals (250ms), and the packets start dropping.
> 
> 
> 
> ROS 5.22, FW 3.0.  Rebooted, reset config, nothing seems to help.
> 
> 
> 
> Anyone know of anything specific I can check before I call a climber to
> replace it?
> 
> 
> 
> Thanks,
> 
> 
> 
> -Troy
> 
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <http://mail.butchevans.com/pipermail/mikrotik/attachments/20130107/a062a654/attachment.html>
> _______________________________________________
> Mikrotik mailing list
> Mikrotik at mail.butchevans.com
> http://mail.butchevans.com/mailman/listinfo/mikrotik
> 
> Visit http://blog.butchevans.com/ for tutorials related to Mikrotik RouterOS


More information about the Mikrotik mailing list